Close filters
Filters

Advanced AML & Compliance Seminarie 12.12.2019

12 Dec 2019

De nieuwe Belgische anti-witwaswet is op 18 september 2017 goedgekeurd. AWDC zal een diepgaande analyse geven van dit wetgevende kader, de impact van de nieuwe regelgeving op de diamantsector en op de verplichtingen van diamanthandelaren.

Dit seminarie zal doorgaan op donderdag 12 december 2019 van 10:00u tot 11:30u. 

Het is bestemd voor zij die reeds eerder deelnamen aan een basic anti-witwas seminarie en die klaar zijn voor een diepgaande presentatie. Er zullen tijdens het seminarie ook nieuwe onderwerpen besproken worden, zoals anti-corruptie, een introductie tot nieuwe documenten die AWDC heeft opgemaakt voor de diamantsector, …

Het seminarie is gratis en zal volledig in het Nederlands worden gegeven. Na afloop zal er een aanwezigheidscertificaat worden uitgereikt.

Het is aanbevolen om ieder jaar een anti-witwas seminarie te volgen om zo up-to-date te blijven.  

 

Let op: plaatsen zijn gelimiteerd! Indien u ons niet verwittigt minimum 2 dagen op voorhand en niet aanwezig bent op het seminarie, zal er een annulatievergoeding van 100 € worden aangerekend.

 Voor meer informatie, gelieve de AML & Compliance Helpdesk te contacteren: Iris Leerdam via 03/222.05.06 of iris.leerdam@awdc.be.