Close filters
Filters

Dag van de Diamant

Open Bedrijvendag

Wie Antwerpen zegt, zegt diamant! Laat je verrassen door deze schitterende sector tijdens Open Bedrijvendag! Je krijgt een unieke blik achter de schermen en komt alles te weten over het geliefde 'steentje'!

  Diamond Experience

  Tijdens de diamond experience geniet je van een unieke kijk achter de schermen waarbij je alles leert over diamanten en Antwerpen, en zelf kunt ervaren hoe het is om de 4C's te ontdekken, diamant te slijpen of een juweel te ontwerpen. Bovendien kan je genieten van de smaakvolle keukens die de diamantgemeenschap rijk is, zijn er leuke activiteiten voor de kleintjes en kun je je juweel laten schatten door een topjuwelier!

  Escape Room (VOLZET)

  Ben je klaar voor een avontuur? Doe dan met 3 - 6 vrienden mee aan onze escape room en behoed de briljante diamantuitvinder Henri Svoltowsky van de ondergang van zijn carrière!

  Let op: Bij de escape room vragen we je om 15 min. op voorhand aanwezig te zijn.

   Praktisch

   Om veiligheidsreden is het nodig om voor elke activiteit apart in te schrijven. Het is uiteraard mogelijk activiteiten te combineren. Elke activiteit is in ongeveer een uur af te ronden, maar je bent natuurlijk vrij om langer te blijven en nog een hapje te eten. Bij de escape room vragen we je om 15 minuten op voorhand aanwezig te zijn.

   Alle plaatsen voor het event zijn volboekt! Het is dus helaas niet meer mogelijk om in te schrijven.