Close filters
Filters
Submenu

Geef jouw carrière een boost met de opleidingscursussen van HRD Antwerp

Of je nu net begint aan een carrière in de diamantsector of al jarenlange ervaring in de business hebt, het opbouwen van je vaardigheden en het bijschaven van je kennis zijn cruciaal als jij je wil onderscheiden in deze industrie. HRD Antwerp helpt je daarbij met een breed scala aan gekwalificeerde trainingsprogramma's, waaronder het sorteren en plannen van ruwe diamanten, het graderen van diamanten, design van juwelen, gemmologie en nog veel meer.

 

Voor studenten:

Als geregistreerd Vlaams onderwijsinstituut, werkt HRD Antwerp samen met grote Belgische en internationale spelers op het gebied van diamant en juwelen, maar ook met universiteiten en onderzoekscentra over de hele wereld. Je kunt je geen betere opleiding wensen, vooral als je net je eerste stappen in de diamantindustrie zet.

 

Voor professionals:

Professionele diamantgraders, sorteerders en gemmologen van over de hele wereld wonen onze internationale cursusprogramma's bij. Deze trainingen worden georganiseerd in verschillende talen en op verschillende locaties, waaronder Antwerpen, Beijing, Rome, Madrid, Mumbai en Istanbul.

 

Voor bedrijven:

Naast onze standaard cursussen, organiseert HRD Antwerp ook opleidingsprogramma's op maat voor bedrijven en organisaties. Deze programma’s beantwoorden aan de specifieke behoeften van een bedrijf of dienen als individuele coaching voor werknemers. We organiseren ook professionele workshops op aanvraag.

 

Voor leden:

HRD Antwerp stelt met gepaste trots haar gloednieuw, online opleidingsprogramma voor. Voorlopig bieden we enkel salescursussen aan online, maar er volgen snel programma's die elk aspect van diamant business bestrijken. Onze onlinecursussen zijn volledig gratis voor onze leden.

 

Je kunt je nog inschrijven voor onderstaande cursussen:

 

In Antwerpen:

Certified Diamond Grading – startdatum 2/7/2018

Gemmology Practice Week – startdatum 27/8/2018

Introduction to Diamond Polishing – startdatum 17/9/2018

 

Wereldwijd:

Certified Diamond Grading – startdatum 2/7/2018 (Barcelona, Spanje)

Diamond Jewellery Design Basic – startdatum 14/7/2018 (Manama, Bahrein)

Certified Diamond Grading – startdatum 1/10/2018 (Milaan, Italië)

 

Een gedetailleerd overzicht van elke cursus vind je op de website: https://edu.hrdantwerp.com/.