Close filters
Filters

‘COMPLETE FROM A-Z’ AML & Compliance Webinar 18.10.21 (NEDERLANDS) 10h-12h

Antwerp Diamond Seminar
18 Oct 2021

In België worden diamanthandelaren onderworpen aan de antiwitwaswetgeving. Dit betekent dat zij bepaalde verplichtingen en formaliteiten moeten naleven, om te handelen in overeenstemming met de antiwitwaswetgeving.

AWDC organiseert seminaries om diamanthandelaren te informeren over deze wetgeving en over wat zij moeten doen om in overeenstemming met deze wetgeving te handelen.

Dit webinar zal ONLINE doorgaan op maandag 18 oktober 2021 van 10:00u tot 12:00u via Zoom. Wanneer u zich inschrijft, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met de link voor het webinar. Om deel te nemen, klikt u de dag zelf gewoon op deze link.

Dit webinar zal in het Nederlands gegeven worden.

Uw aanwezigheid bij en deelname aan dit ONLINE AWW webinar zal worden gecontroleerd. Enkel zij die actief deelnemen aan het seminarie tot het einde zullen een aanwezigheidscertificaat ontvangen. U ontvangt dit nadien via email.

Alle diamantfirma’s en minstens één bestuurder van alle diamantfirma’s zijn verplicht om een dergelijk seminarie te volgen en dienen hiervan bewijs over te maken aan de Federale Overheidsdienst Economie. De deadline voor het overmaken van dit bewijs is in december. Indien u nog niet eerder aan een AWW seminarie deelnam, gelieve u dan te registreren voor dit seminarie. 

Deelname is gratis. Wij raden u aan uw deelnamecertificaat bij te houden voor uw administratie, als bewijs van aanwezigheid indien u een controle door de FOD Economie zou krijgen. 

Indien u voor meerdere firma's werkt, gelieve dit aan te geven in de 'remarks' sectie op de registratiepagina, zodat wij dit kunnen nakijken en aanwezigheidscertificaten voor al deze firma's kunnen opmaken.

Het is verplicht om een anti-witwasseminarie bij te wonen om geïnformeerd te blijven over uw verplichtingen onder de AWW wetgeving.

Register for this event!
Event Registration: 
Don’t know your registration number? You can find it via registereddiamondcompanies.be