Close filters
Filters

Advanced AML & Compliance Seminarie 26.02.2020 (VOLZET!)

26 Feb 2020

Dit seminarie is bestemd voor personen die reeds een basic AML & Compliance seminarie bij ons hebben bijgewoond of/en voor personen die reeds over een basiskennis van de anti-witwaswetging beschikken. Indien u wenst deel te nemen aan een basic seminarie, klik dan hier.

 

De nieuwe Belgische anti-witwaswet is op 18 september 2017 goedgekeurd. AWDC zal een diepgaande analyse geven van dit wetgevende kader, de impact van de nieuwe regelgeving op de diamantsector en op de verplichtingen van diamanthandelaren.

Dit seminarie zal doorgaan op woensdag 26 februari 2020 van 10:00u tot 11:30u. 

Er zullen tijdens het seminarie ook nieuwe onderwerpen besproken worden, zoals anti-corruptie, een introductie tot nieuwe documenten die AWDC heeft opgemaakt voor de diamantsector, …

Het seminarie is gratis en zal volledig in het Nederlands worden gegeven. Na afloop zal er een aanwezigheidscertificaat worden uitgereikt.

Het is aanbevolen om ieder jaar een anti-witwas seminarie te volgen om zo up-to-date te blijven.  

 

Let op: plaatsen zijn gelimiteerd! Indien u ons niet verwittigt minimum 2 dagen op voorhand en niet aanwezig bent op het seminarie, zal er een annulatievergoeding van 100 € worden aangerekend.

 Voor meer informatie, gelieve de AML & Compliance Helpdesk te contacteren: Iris Leerdam via 03/222.05.06 of iris.leerdam@awdc.be.