Close filters
Filters

Basic AML & Compliance Seminarie 20.02.2020 (VOLZET!)

20 Feb 2020

In België worden diamanthandelaren onderworpen aan de antiwitwaswetgeving. Dit betekent dat zij bepaalde verplichtingen en formaliteiten moeten naleven, om te handelen in overeenstemming met de antiwitwaswetgeving.

Dit seminarie zal doorgaan op donderdag 20 februari 2020 van 10:00u tot 11:00u bij AWDC. Het seminarie zal volledig in het Nederlands worden gegeven en is bedoeld als een EERSTE EN BASIS introductie tot de wetgeving, voor bedrijven die NIEUW zijn in de sector, voor mensen die een diamantbedrijf willen oprichten of voor handelaren die nog niet bekend zijn met wat van hen verwacht wordt.

Dit seminarie zal, onder andere, de informatie- en verificatieplicht van diamanthandelaren behandelen, alsook de Bureau Van Dijk database en risicoanalyses.

Deelnemen is gratis en u zal een aanwezigheidscertificaat krijgen op het einde van het seminarie. Wij raden u aan dit certificaat bij te houden voor uw administratie, als bewijs van aanwezigheid indien u een controle door de FOD Economy zou krijgen.

Het is aanbevolen om een anti-witwas seminarie te volgen om zo geïnformeerd te worden over uw verplichtingen onder de antiwitwaswetgeving.

 

Let op: plaatsen zijn gelimiteerd! Indien u ons niet verwittigt minimum 2 dagen op voorhand en niet aanwezig bent op het seminarie, zal er een annulatievergoeding van 100 € worden aangerekend.

 

Voor meer informatie, gelieve de AML & Compliance Helpdesk te contacteren: Iris Leerdam via 03/222.05.06 of iris.leerdam@awdc.be.